Algemeen

Witteveen Cars & Cargo B.V. is de goedkoopste en snelste leverancier van importauto's met contact met autodealers en leasemaatschappijen in geheel Europa. Voor u als geïnteresseerde betekent dit eerste keus uit een groot en kwalitatief assortiment. Met onze diverse transportpartners bent u verzekerd van een tijdige levering van u nieuwste aanwinst.

Auto netto aankopen

Tevens verzorgen wij netto aankopen van auto's die u zelf heeft gevonden in Europa. Dit om de aankoop vlekkeloos te laten verlopen. Het blijkt wel eens moeilijk te zijn voor autobedrijven om een auto netto aan te schaffen. Wij kunnen het voor u verzorgen zodat u toch de auto netto kunt aanschaffen en nemen de transport en overige rompslomp voor u uit handen. We hanteren hier wel een tarief voor, maar het bespaart u uiteindelijk geld omdat u tijd vrij houdt om te investeren in andere aankopen die wij graag voor u verzorgen.

Importeer uw auto's

Voor het importeren van uw droomauto hanteren wij een stappenplan. Uw zoekopdracht is geheel vrijblijvend en GRATIS. Hoe meer informatie, hoe gerichter wij kunnen zoeken. U moet dan denken aan de volgende informatie: merk en type, kleur, bouwjaar, motor, deuren, specificaties, aantal PK, enzovoort.. Maak kennis met Witteveen Cars & Cargo B.V. en ontdek uw mogelijkheden.